Even voorstellen

Welkom op mijn website!

Mijn naam is Mariet van der Eijk, ik ben bijna 50 jaar en woon met mijn man in het prachtige Appeltern

In april 2018 ben ik begonnen met de opleiding voor schoonheidsspecialiste. Deze heb ik afgerond in mei 2019 en daarnaast ben ik ook gediplomeerd gewichtscoach.

De opleiding voor schoonheidsspecialiste ben ik gaan doen omdat het een lang gekoesterde wens van mij was om dit vak in te gaan. Maar ik had al 19 jaar een leuke baan bij een grote multinational en dan is er altijd wel een excuus om de opleiding niet te gaan doen: Geen tijd, te duur, druk met andere dingen.

Maar uiteindelijk heb ik mijn hart gevolgd en daar heb ik geen seconde spijt van. Het is een prachtig vak en in combinatie met mijn parttime administratieve baan ben ik helemaal op mijn plek.

Bij mij in de salon zul je de sfeer proeven die ik zelf ook het liefste ervaar als ik naar een schoonheidssalon ga: Kwalitatief goede behandelingen, kennis van de producten en de huid, Laagdrempelig, ruimte voor gezellig bijkletsen maar ook ruimte voor volledige ontspanning. De naam van de salon geeft al aan hoe ik het zelf zie: Je bent bij mij Thuis, je wordt met Gezonde producten behandeld en Mooi ben je al van jezelf!

Je kunt bij mij in de salon terecht voor diverse klassieke gezichtsbehandelingen, anti-age gezichtsbehandelingen, het shapen en waxen van de wenkbrauwen (Ik ben in het bezit van het certificaat "Allround Brow Stylist"), het verven van de wimpers en wenkbrauwen en hydrodermabrasie.

Ik werk met het mooie betaalbare Nederlandse merk Extenso. Dit merk is Vegan, dierproefvrij en vrij van Parabenen en Minerale olien.

De salon is aan huis (begane grond) met een eigen ingang, een eigen toilet en meer dan voldoende parkeerruimte op ons eigen terrein.

Verder is het mogelijk om bij mij met pin te betalen

Ik hoop je snel een keer te mogen ontmoeten in mijn schoonheidssalon!

Liefs, Mariet